2017
New Location

Agressione se înnoiește

La inceput de 2017 am finalizat noua investitie in sediul central din Cluj-Napoca, situat tot in Parcul Industrial Tetarom I, o zona bine dezvoltata din punct de vedere al infrastructurii, acest lucru favorizand livrarile rapide care ne caracterizeaza. Noul ansamblu este format dintr-o cladire de birouri plus un depozit in care am relocat si utilajul nostru de mare capacitate care taie din rola in coala diverse hartii si cartoane.

AUGUST 2016
Jazz Sponsor Wallpaper

Agressione sustine muzica buna

În 19 și 20 august a avut loc în inima Parcului Natural Apuseni prima ediție a evenimentului internațional Smida Jazz Festival, un festival destinat publicului larg, muzica fiind potrivită atât spectatorului interesat de ritm, cât și celui înclinat spre contemplare. Festivalul urmărește să faciliteze accesul la cele mai actuale stiluri apărute în lumea jazzului, având la bază conceptul unic de a îmbina armonios acest gen muzical cu frumusețea naturală a munților.

MAI 2013
Prima Logo

Agressione in PRIMA liga

Am hotarat sa ne alaturam pentru a 2-a oara renumitei conferinte PRIMA (“Paper and Related Industries Marketing Association”), in calitate de Gold sponsor. Editia de anul acesta va avea loc la Viena intre 26 – 28 mai. Gazda evenimentului va fi Mondi, unul dintre principalii nostrii furnizori, iar tema: “Navigating the Future” (“Navigand spre viitor”).

PRIMAVARA 2013
Map

Agressione se extinde in continuare

Incepand cu primavara anului 2013 suntem prezenti si pe piata maghiara prin infiintarea firmei Agressione Ungaria. Noua subsidiara este situata in Europa Center Business Park din Budapesta, in apropierea soselei de centura M0 si a autostrazilor M2 si M3, o locatie cu excelente conexiuni favorizand livrarile rapide atat in Budapesta, cat si in restul tarii. Agressione Ungaria este dotata cu toata logistica necesara: birouri si spatiu de depozitare cu o suprafata totala de peste 1000 m2, mijloace de transport specific etc. Suntem increzatori in fortele proprii si speram ca odata cu aceasta extindere regionala din Bulgaria si Ungaria vom reusi sa ne mentinem stilul de afaceri caracteristic si sa deservim la fel de bine toti noii nostri clienti, indiferent din ce tara sunt acestia.

FEBRUARIE 2013
Tennis

Agressione din nou in Cupa Davis

Ne-am alaturat inca o data acestei competitii prestigioase din cadrul sportului alb, numarandu-ne printre sponsorii Cupei Davis si in etapa: Romania – Danemarca, 1-3 februarie, 2013. Ne bucuram ca orasul Cluj a fost gazda unei victorii atat de categorice a echipei noastre de tenis.

NOIEMBRIE 2012
Uefa

Agressione in Champions League.

Cu ocazia meciurilor din Liga Campionilor jucate de CFR la Cluj, o parte din clientii nostri au fost invitati acasa la Agressione. Dupa prezentarea noului nostru sediu central si a depozitului ne-am echipat cu tipicele accesorii alb-visinii, pornind impreuna spre stadion plini de entuziasm. Analiza si comentariile pe baza partidelor extrem de disputate s-au prelungit intr-unul din pub-urile din oras alaturi de alti suporteri.

OCTOMBRIE 2012
Inter Expo

BALKAN Print Forum

Agressione participa la al VII-lea Forum Tipografic Balcanic - Sofia, Bulgaria. Scopul acestui forum este de a reuni in fiecare an actori importanti ai industriei grafice din regiunea Balcanilor, prin asociatiile si federatiile tipografice ale celor 11 tari membre. La lucrarile acestui forum au participat: tipografi, furnizori, scoli si universitati de arte grafice, presa de specialitate, asociatii de profil din 186 de state membre – Bulgaria, Croatia, Grecia, Ungaria, Romania, Serbia si Slovenia, cat si din tari partenere: Austria, Belgia, Finlanda, Germania, Elvetia si Ucraina. Colega noastra, Daiana Salagean – Manager Relatii Externe, a sustinut lucrarea cu titlul “Pietele de hartie si cartoane din Romania si Bulgaria din perspectiva europeana”, accentuand diferentele semnificative intre consumul din aceste doua tari si alte state mai dezvoltate din vestul si estul U.E. Editia a VIII-a a Forumului Tipografic Balcanic va avea loc în a doua jumatate a anului 2013, la Lviv, Ucraina.

SEPTEMBRIE 2012
Wallpaper

Cupa Tipografilor Agressione la Fotbal

In weekend-ul 22 - 23 septembrie, Agressione Group a organizat pe terenurile “Herastrau Football Club” din Bucuresti cea de-a 3-a editie a cupei, avand ca scop continuarea traditiei meciurilor de fotbal dintre tipografii si de a oferi comunitatii industriei poligrafice un eveniment in care fair-play-ul si spiritul de echipa sunt la ele acasa. Evenimentul sportiv a aliniat la start 15 echipe ale tipografiilor din Bucuresti si una a organizatorilor. Vremea buna, pasiunea pentru fotbal si dorinta de a castiga i-a facut pe fotbalistii tipografi sa marcheze peste 200 de goluri in cele 32 meciuri. Semifinala a fost marcata de duelurile intense intre Gutenberg si Pro Reclama si intre Tipografia Real si Sothis Print. De asemenea, nu a lipsit nici de aceasta data meciul demonstrativ disputat intre mai marii tipografilor si organizatori. Echipa desemnata castigatoare, pentru a treia oara consecutiv, a fost cea a tipografiei “Imprimeriile Gutenberg”. Finalul competitiei a fost marcat de festivitatea de premiere urmata de un chef plin de voie buna la care au luat parte toti jucatorii din cadrul cupei.

SEPTEMBRIE 2012
Davis Cup

Agressione in Cupa Davis

Cu sprijinul furnizorului nostru Sappi ne-am numarat printre sponsorii meciurilor de Cupa Davis dintre Romania si Finlanda care au avut loc la Cluj-Napoca in weekend-ul 14 - 16 septembrie. Colegii nostri au sustinut si din tribune echipa Romaniei care a castigat intalnirea cu scorul de 3 – 2. Satisfactia de a ne numara printre sponsorii acestui eveniment sportiv a fost cu atat mai mare cu cat in anul 2012 Cupa Davis a aniversat 100 de ani de la infiintare, iar Finlanda e o tara cu o lunga traditie in productia de hartie, detinand unele dintre cele mai mari fabrici din lume.

IULIE 2012
Office

Agressione: 20 de ani!

Cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintare, am organizat la Cluj o intalnire cu intreaga echipa Agressione, rememorand astfel cele mai frumoase momente petrecute impreuna de-a lungul celor doua decenii de activitate. Noua cladire a sediului nostru central si noul depozit le-au fost prezentate tuturor colegilor de la punctele de lucru din tara.

APRILIE 2012
Prima

Agressione in PRIMA linie

In 22 – 24 aprilie a avut loc la Helsinki a 43-a editie a prestigioasei conferinte PRIMA (“Paper and Related Industries Marketing Association”) care reuneste an de an specialisti de renume mondial si manageri de top din domeniul hartiei si nu numai. Agressione Group s-a numarat cu mandrie printre sponsorii acestui eveniment alaturi de gazda UPM, Nordea Bank, RISI etc. Tema anului 2012 a fost: “Practical Solutions for Real Value” (“Solutii practice cu o reala valoare”). Daiana Salagean – Manager Relatii Externe, Agressione Group a sustinut o lucrare cu titlul: “Solutiile unui comerciant independent de hartie” oferind o imagine comparativa a pietelor specifice est-europene din perspectiva leaderului de piata din Romania.

MARTIE 2012
Map

Agressione se extinde

In primavara acestui an am devenit un jucator regional pe piata hartiei si cartoanelor tipografice din estul Europei. Ca prim pas am deschis Agressione Bulgaria. Noua firma este situata in Sofia, langa aeroport, intr-o zona bine dezvoltata logistic, avand un depozit de ~ 600 m2, 4 angajati si diverse mijloace de transport marfa, necesare desfasurarii activitatii specifice. Vanzarile se vor axa initial pe produsele de baza: hartii si cartoane dublu cretate, hartie offset si de copiator etc. Pentru mai multe detalii accesati www.agressione.bg

FEBRUARIE 2012
Office

Agressione este acasa

La inceput de 2012 am finalizat mutarea in sediul central din Cluj-Napoca, situat in Parcul Industrial Tetarom I intr-o zona bine dezvoltata din punct de vedere al infrastructurii, acest lucru favorizand livrarile rapide care ne caracterizeaza. Noul ansamblu este format din depozit si cladirea de birouri. Pentru aceasta din urma am ales sa folosim la exterior un material mai putin obsinuit pentru astfel de cladiri: lemnul, deoarce industria in care activam este strans legata de aceasta materie prima. Cu mandrie mentionam ca imobilul nostru de birouri a fost nominalizat pe lista de propuneri pentru Bienala Nationala de Arhitectura, Bucuresti, 2012.

SEPTEMBRIE 2011
Picture

Agressione a participat la Print & Sign cu un stand tematic: Agressione se marita.

IUNIE 2011
Slogan

Finalizarea mutarii depozitului din Cluj-Napoca in noua locatie.

imageDespre noi

Salut,

Suntem Agressione Group. Ne vezi mereu, suntem în zonă din 1992. Dacă încă nu am colaborat, ne pare bine că ești interesat de noi. Totuși, hai să ne cunoaștem mai bine:

Suntem o companie cu capital privat, integral românesc. Ocupăm de mai mulți ani prima poziție în domeniul distribuției de hârtie și cartoane din România. Am început la Cluj, prin vânzarea hârtiei de copiator. În timp, ne-am adaptat oferta cerințelor pieței și, pe lângă produsele de birotică, am dezvoltat și o gamă largă de hârtii și cartoane tipografice.


Suntem o echipă dinamică, cu 98 de angajați, 10 birouri regionale, 60 autovehicule de diverse capacități și o suprafață de depozitare de peste 16.000 m2, cea mai mare din branșa noastră. Dispunem de propria rețea de distribuție și nu ne aflăm la o distanță mai mare de 200 km de tine, oriunde te-ai afla în România.


Suntem în relații de parteneriat durabile atât cu cei mai mari producători de hârtie și cartoane din lume, cât și cu furnizori europeni independenți, asigurându-ne astfel că îți putem livra cu promptitudine produsele dorite la prețuri avantajoase.


Suntem originali și pentru că dorim să oferim produse de o calitate ridicată și constantă am creat propriile branduri: Absolut Paper, Traffic Copy, Zero, Speedy, Optimo, NordBoard, NaturaBoard, gama A-Paper. Acestea, împreună cu seria de branduri prestigioase recunoscute la nivel mondial, întregesc portofoliul nostru, dându-ți posibilitatea de a alege întotdeauna produsul potrivit.


Suntem încrezători în viitor. Avem planuri mari și în continuare: dezvoltarea gamei actuale de produse, consolidarea poziției de lider de piață și extinderea teritorială în alte țări europene, dar mai ales păstrarea aceleiași flexibilități care ne caracterizează încă de la început. În martie 2012 am înființat Agressione Bulgaria cu sediul în Sofia, ca prim pas al dezvoltării noastre regionale, iar începând cu primavara anului 2013 suntem prezenți și pe piața din Ungaria.

Fii în zona Agressione!

image
Rețea de distribuție

Având în vedere satisfacerea promptă a cerințelor tale și a celor peste 2000 de clienți activi, ne-am dezvoltat propria rețea de distribuție cu birouri și depozite dotate cu logistica necesară în principalele orașe ale țării.


SUNTEM ÎN ZONĂ! De fapt, în toate zonele: rețeaua noastră acoperă uniform întreg teritoriul țării. Ne aflăm la mai puțin de 200 km de tine, oriunde te-ai afla în România.


Pentru a putea deservi cât mai eficient toți partenerii, parcul nostru auto s-a îmbogățit an de an cu mașini noi și moderne, iar în prezent deținem peste 60 de vehicule de diverse capacități.


Vizualizarea stocurilor și transferul de date între sediul central și birourile regionale se realizează zilnic, ceea ce ne permite să ne adaptăm în mod optim aprovizionarea și livrările la nivelul cerințelor tale.

Distribution Map
imageHârtie de copiator

Distribuirea consumabilelor pentru birouri reprezintă o parte foarte importantă a activității noastre și tocmai de aceea o tratăm cu deosebită atenție.


Din dorința de a oferi clienților noștri produse de birotică de o calitate ridicată și constantă, am creat marca proprie ABSOLUT PAPER, aceasta fiind una dintre realizările cu care ne mândrim cel mai mult. Gama ABSOLUT PAPER cuprinde hârtie pentru copiator, hârtie pentru imprimantă, hârtie de scris, role fax și bandă adezivă. Marca este foarte cunoscută și apreciată, fapt care se datorează deopotrivă calității produselor, cât și designului convingător.


Portofoliul nostru de hârtie de copiator include și TRAFFIC COPY și ZERO, mărci proprii care au un raport calitate/preț avantajos, la care se adaugă brandul nostru cel mai recent: SPEEDY COPY.


De asemenea, suntem distribuitor unic în România pentru hârtia de copiator Canon, al cărei prestigiu reprezintă o garanție indiscutabilă.


Fiecare al 4-lea top de hârtie de copiator utilizat în România este vândut de Agressione Group.

image
Hârtii și cartoane tipografice

Agressione oferă o gamă variată de hârtii și cartoane tipografice, pentru diverse tipuri de utilizări: cărti, reviste, cataloage, afișe, pliante, ambalaje, etichete, mape, felicitari etc.


Prestigiul furnizorilor noștri este o garanție pentru calitatea mărfurilor oferite. Eficiența în preluarea comenzilor, promptitudinea și corectitudinea livrărilor sunt atuurile noastre în fidelizarea clienților.

image
Oferte speciale

Pentru moment nu exista oferte speciale.

image
Bullseye Icon
CLUJ-NAPOCA
Sediul central: RO9343479; J12/670/1997
Str. Nikola Tesla, nr. 13
(Tetarom I)
Cluj-Napoca - 400724, jud. Cluj

Bullseye Icon
BUCURESTI
Str. Industriilor, nr. 17
Com. Chiajna - 077040, jud. Ilfov

Bullseye Icon
BRASOV
Str. Zizinului, nr. 106A
Complex Comercial Duplex 3-hala F11
Brasov - 500407, jud. Brasov

Bullseye Icon
TIMISOARA
Calea Lipovei, Km 10, dreapta
Incinta INDUS
Giarmata - 307210, jud. Timis

Bullseye Icon
IASI
Soseaua Ungheni, nr 2
Iasi - 700382, jud. Iasi

Bullseye Icon
BRAILA
Soseaua BALDOVINESTI
Tarlaua 23, Parcela 218/27/1/1
Braila - 810182, jud. Braila

Bullseye Icon
ORADEA
Str. Atelierelor, nr 16A
Oradea 410542, jud. Bihor

Bullseye Icon
BAIA MARE
Str. Sperantei, nr. 7
(langa SENECA)
Baia Mare - 430015, jud. Maramures

Bullseye Icon
CRAIOVA
Str. Silozului, nr. 30, hala C 17
(incinta Cassia Park)
Com Carcea - 207206, jud. Dolj

Bullseye Icon
CONSTANTA
Str. Interioara 3, Nr. 19
Constanta - 900330, jud. Constantaimage
Altele

...

image

Politica de confidențialitate


Notificare parteneri

Politică privind confidențialitatea datelor cu caracter personal


I. Informații generale

Societatea AGRESSIONE GROUP SA cunoaște importanța datelor dumneavoastră cu caracter personal și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora în conformitate cu normativele Regulamentului nr. 679/2016 al Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene din 27/04/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date („Regulamentul general privind protectia datelor” sau „GDPR”), și a celorlalte legi și reglementări aplicabile în România referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Societatea AGRESSIONE GROUP SA are sediul social în municipiul Cluj-Napoca, Str. Nikola Tesla, nr. 13 (Tetarom I), jud. Cluj, CIF – RO 9343479, și este înregistratã la Oficiul Registrului Comertului de pe lângă Tribunalul Cluj la nr. J12/670/1997, tel.

Daca aveți nevoie de orice informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dvs. vă încurajăm să ne contactați la adresa de e-mail: sau prin poștă sau curier la adresa: Str. Nikola Tesla, nr. 13 (Tetarom I), localitatea Cluj-Napoca, jud. Cluj, cu mențiunea – Protecția datelor cu caracter personal.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic prezenta Politică privind confidențialitatea datelor cu caracter personal, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei modificări de acest fel, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a politicii, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acesteia.


II. Definiții

Date cu caracter personal. Orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoana vizată"). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrare. Orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

Operator. Persoana juridică, care stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, mai exact, societatea AGRESSIONE GROUP SA.

Partener contractual al societății. Prin partener contractual al societății în sensul prezentei politici înțelegem - furnizorul, clientul, prestatorul de servicii și orice altă persoană juridică care intră în raporturi contractuale cu societatea AGRESSIONE GROUP SA.

Persoana vizată. Persoana fizică ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate de către operator.


III. Categorii de date cu caracter personal prelucrate

Trebuie menționat că societatea noastră are doar parteneri contractuali persoane juridice, fie că vorbim de furnizori, clienți, prestatori de servicii sau orice alte persoane juridice care intră în raporturi contractuale cu societatea AGRESSIONE GROUP SA.

Astfel, în relația cu partenerii noștri contractuali, prelucrăm doar datele cu caracter personal ale reprezentanților și/sau persoanelor de contact și/sau persoanelor implicate în încheierea, executarea contractului și/sau menținerea relației contractuale cu societatea parteneră.

Pentru mai multe detalii legate de modul în care este efectuată această prelucrare vă rugăm să consultați Notificarea partenerilor publicată pe site-ul societății http://www.agressione.ro/Agressione-Main.html?ro#home la sectiunea GDPR -> Notificare parteneri.

În relația cu vizitatorii site-ului, este înregistrată adresa IP utilizată de dispozitivul terminal (de exemplu, computerul sau telefonul mobil) al acestora și data și ora accesării în scopul monitorizării traficului pe site din punctul de vedere al securității.
Site-ul www.agressione.ro nu foloseste cookie-uri.

În relația cu candidații în vederea ocupării unui post vacant – societatea AGRESSIONE GROUP SA va prelucra datele cu caracter personal din CV-urile acestora în baza unei declarații de consimțământ date la momentul depunerii CV-ului.


IV. Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate.


V. Drepturile persoanei vizate

Potrivit Regulamentul general privind protecția datelor persoana vizată are o serie de drepturi în legătură cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal:

Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea secțiunii de mai jos.

Pentru a vă putea exercita drepturile vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: sau prin poștă sau curier la adresa: Str. Nikola Tesla, nr. 13 (Tetarom I), localitatea Cluj-Napoca, jud. Cluj, cu o solicitare în acest sens, făcută cu mențiunea – Protecția datelor cu caracter personal.

Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

Onorarii. De regulă, nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal. Totuși, dacă cererile din partea dvs. sunt în mod vădit nefondate sau excesive, în special din cauza caracterului lor repetitiv, societatea AGRESSIONE GROUP SA își rezervă dreptul:

Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum 1 lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum 2 luni. Vă vom anunța daca termenul de răspuns va depăși 1 lună. S-ar putea să vă cerem clarificări suplimentare pentru a ne ajuta să acționăm mai repede și pentru a scurta timpul de răspuns la solicitarea dvs.

Aveți urmatoarele drepturi privind datele cu caracter personal:

________

Vă reamintim faptul că ne puteți contacta în orice moment prin transmiterea solicitării dvs. prin oricare dintre următoarele modalități:
– prin e-mail la adresa: , cu mențiunea - Protecția datelor cu caracter personal;
– prin poștă sau curier la adresa: Str. Nikola Tesla, nr. 13 (Tetarom I), localitatea Cluj-Napoca, jud. Cluj, cu mențiunea - Protecția datelor cu caracter personal.

Notificare privind prelucrarea datelor partenerilor contractuali ai societăţii AGRESSIONE GROUP SA


I. Informații generale

Societatea AGRESSIONE GROUP SA cunoaște importanța datelor dumneavoastră cu caracter personal și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora în conformitate cu normativele Regulamentului nr. 679/2016 al Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene din 27/04/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date („Regulamentul general privind protectia datelor” sau „GDPR”), și a celorlalte legi și reglementări aplicabile în România referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Societatea AGRESSIONE GROUP SA are sediul social în municipiul Cluj-Napoca, Str. Nikola Tesla, nr. 13 (Tetarom I), jud. Cluj, CIF – RO 9343479, și este înregistratã la Oficiul Registrului Comertului de pe lângă Tribunalul Cluj la nr. J12/670/1997, tel.

Daca aveți nevoie de orice informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dvs. vă încurajăm să ne contactați la adresa de e-mail: sau prin poștă sau curier la adresa: Str. Nikola Tesla, nr. 13 (Tetarom I), localitatea Cluj-Napoca, jud. Cluj, cu mențiunea – Protecția datelor cu caracter personal.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic prezenta Notificare privind prelucrarea datelor partenerilor contractuali ai societății, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei modificări de acest fel, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a politicii, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acesteia.


II. Definiții

Date cu caracter personal. Orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoana vizată"). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrare. Orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

Operator. Persoana juridică, care stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, mai exact, societatea AGRESSIONE GROUP SA.

Partener al societății. Prin partener al societăţii în sensul prezentei informări înţelegem - furnizorul, clientul, prestatorul de servicii și orice altă persoană juridică care intră în raporturi contractuale cu societatea AGRESSIONE GROUP SA.

Persoana vizată. Persoana fizică ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate de către operator.


III. Categorii de date cu caracter personal prelucrate

În relaţia cu partenerii săi, societatea AGRESSIONE GROUP SA va prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal ale reprezentanţilor şi/sau persoanelor de contact şi/sau persoanelor implicate în încheierea, executarea contractului şi/sau menţinerea relaţiei contractuale cu societatea parteneră: numele, prenumele, datele de contact (număr de telefon, adresa de e-mail), funcţie, semnătură, orice alte date cu caracter personal furnizate pe perioada derulării contractului.


IV. Scopul şi temeiul prelucrării

Datele cu caracter personal ale reprezentanţilor şi/sau persoanelor de contact şi/sau persoanelor implicate în încheierea, executarea contractului şi/sau menţinerea relaţiei contractuale cu societatea parteneră, vor fi prelucrate în vedere derulării raporturilor contractuale existente între părţi, prelucrarea având ca temei contractul încheiat între acestea (art. 6 alin. (1) lit. b) GDPR) şi interesul legitim al subscrisei (art. 6 alin. (1) lit. f) GDPR) de a prelucra datele persoanelor enumerate mai sus, în scopul menţionat, chiar dacă acestea nu sunt părți contractante în sine, deoarece în caz contrar executarea contractului nu ar fi posibilă.


V. Perioada pentru care vor fi stocate datele

Ca principiu, datele dvs cu caracter personal vor fi stocate atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. Această perioadă va putea fi depăşită doar în cazul unor obligaţii legale care revin în sarcina societăţii noastre (de ex. datele cu caracter personal din contracte, comunicări și alte documente pot fi supuse unor cerințe legale de păstrare, care necesită, în principiu, păstrarea de până la 10 ani).

Categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal

Transmitem sau oferim acces la anumite date cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:


VI. Transferul datelor cu caracter personal

Ca regulă, societatea AGRESSIONE GROUP SA nu transferă datele dvs. cu caracter personal spre alte state. Datele sunt stocate si prelucrate pe teritoriul Romaniei.


VII. Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate.


VIII. Drepturile persoanei vizate

Potrivit Regulamentul general privind protecția datelor persoana vizată are o serie de drepturi în legătură cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal:

Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea secțiunii de mai jos.

Pentru a vă putea exercita drepturile vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: sau prin poștă sau curier la adresa: Str. Nikola Tesla, nr. 13 (Tetarom I), localitatea Cluj-Napoca, jud. Cluj, cu o solicitare în acest sens, făcută cu mențiunea – Protecția datelor cu caracter personal.

Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

Onorarii. De regulă, nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal. Totuși, dacă cererile din partea dvs. sunt în mod vădit nefondate sau excesive, în special din cauza caracterului lor repetitiv, societatea AGRESSIONE GROUP SA își rezervă dreptul:

Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum 1 lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum 2 luni. Vă vom anunța daca termenul de răspuns va depăși 1 lună. S-ar putea să vă cerem clarificări suplimentare pentru a ne ajuta să acționăm mai repede și pentru a scurta timpul de răspuns la solicitarea dvs.

Aveți urmatoarele drepturi privind datele cu caracter personal:

________

Vă reamintim faptul că ne puteți contacta în orice moment prin transmiterea solicitării dvs. prin oricare dintre următoarele modalități:
– prin e-mail la adresa: , cu mențiunea - Protecția datelor cu caracter personal;
– prin poștă sau curier la adresa: Str. Nikola Tesla, nr. 13 (Tetarom I), localitatea Cluj-Napoca, jud. Cluj, cu mențiunea - Protecția datelor cu caracter personal.

Agressione Group a obtinut certificatul FSC® (FSC-C127680) inca din anul 2015. La cerere, pentru un cost suplimentar care variaza de la fabrica la fabrica, putem oferi clientilor interesati produse cu aceasta certificare.


FSC® (Forest Stewardship Council®) este o organizatie independenta, neguvernamentala si non-profit aparuta in anul 1993 pentru a promova un management forestier responsabil in padurile din intreaga lume.

Prin cumpararea de produse din lemn independent certificate, se garanteaza ca lemnul utilizat in produsul respectiv provine din paduri gestionate durabil pe criterii sociale, economice si ecologice.